Aerosol chemtrail spray plane co…

Atención al minuto 4:20 …

Toxic Sky: A Chemtrails-Timelaps…

https://www.youtube.com/w…

Capa de aerosoles absorbiendo cú…

Alberto Manuel Pascua…

TLV1 - Pilar Baselga responde si…

https://www.youtube.com/w…

¿Más claro?

Publicado en facebook…

8/5/2017 Madrid, diario de una g…

https://www.youtube.com/w…

Gran éxito en la PRIMERA ACCIÓN …

Hoy sábado 8 de abril d…

Chemtrails en España. ATR estan

https://youtu.be/Zj2QMzAE…

Grupo chemtrails Valencia en acc…

https://www.youtube.com/w…

Chemtrails anticiclones España 2…

https://www.youtube.com/w…

Aumentan las dosis de gripe y e-…

Por Eladio Fernandez. …

¿Geotormenta en Colombia?

Por Jose Alfonso Hernando…

Manipulación Mediática: Spot 2 c…

https://www.youtube.com/w…

Desinformación: Científicos de E…

Articulo desinformativo, …

«
»
Facebook

Calendar

  • Written by:

Abr
3
Vie
Xerrada: I si no fos el Canvi Climàtic? @ Sala d'Actes del Seminari
Abr 3 a las 7:00 pm – 9:00 pm

Les evidències ens diuen clarament que ens estan manipulant el clima, i de retruc s’están malbaratant les collites dels nostres camps i fent trontollar la nostra qualitat de vida, tant físicament com psíquica.  Des de l’Alt Empordà a la Terra Alta, des del Segrià a l’Alt Pirineu i Aran… perque el que està passant als nostres cels va molt més enllà.

Es trenquen i assequen els núvols deixant-los sense pluja. Així també eviten que caigui calamarçada, i la fruita no es faci malbé. Tot això comporta unes sequeres molt greus, amb una calor inusual que està posant en perill tota la biosfera del planeta. Es tracta d’un fet global que ens afecta a totes i a tots.

La Natxi i en Joan, de Qualitat de Vida.com fa temps que ho estan veient, i saben el perjudicial que arriba a ser per la nostra salut. Segur que com altres persones de la comarca f’Osona, no troben el recolzament necessari per denunciar aquests fets o senzillament, per comentar-los amb altres amics o familiars. Al contrari, a molts dels que parlen de temes poc coneguts, s’acostuma a mirar-los amb una certa desconfiança, com si s’inventessin relats estranys. Inclús hi ha qui pretèn desprestigiar-los quan es fa crítica de la “desinformació” que dona la TV o la premsa “oficial”.

Aprofitant que fa pocs mesos es va celebrar la Cimera del Clima a Madrid, on es va parlar molt de trobar solucions concretes a un “CANVI CLIMÀTIC per salvar el planeta”, el Col·lectiu Torneu-nos el Cel Blau!, la Associació Catalana Cels Blaus i el Grup Recuperando el Cielo.es, volem fer-vos reflexionar sobre les repercusions del què no ens diuen.

Malauradament no tenim respostes a moltes preguntes, ja que aquests termes tracten de projectes secrets de manipulació del clima a nivell global. No és el nostre objectiu tractar de convèncer a ningú, ni volem que ni tan sols cregueu tot el que podeu escoltar en la xerrada. Tan sols desitjariem que poguèssiu qüestionar, reflexionar i després investigar allò que més us hagi fet dubtar. Cadascú anirà descobrint, al seu temps, moltes coses que el podran sorprendre molt. Creiem que si totes i tots disposem de més informació per contrastar, ningú ens podrà arribar a dir el que hem de pensar o creure.

Al final de la xerrada obrirem un DEBAT per compartir aquells dubtes i experiències que es vulguin comentar.